Monday, August 22, 2011

Stesen Radio dan Hantu

p/s: ini bukan entry about stesen radio berhantu :P


bila waktu sesuai untuk dengar radio?
me: bila2 dalam kereta


yes, sekarang aku hanya dengar radio dalam kereta je. dulu masa duduk hostel lain lah kan - tak ada entertainment. hahaha

kenapa dengar radio dalam kereta?:
  • hilangkan rasa bosan
  • kurangkan rasa mengantuk ( or segar )
  • buat kita rasa kurang sunyi sebab boleh nyanyi sama2 ( sebagai peneman )
  • hilangkan rasa takut masa drive especially at night *aku memang penakut ya amat hehe*

tengok ayat2 yang besar sikit tu and my question is : sesuai ke untuk stesen radio putarkan lagu yang berunsur hantu2 sikit, or pasang iklan2 yang berkaitan dengan hantu2 or anything yang sewaktu dengannya?

aku rasa TAK (!)

  1. first sebab kalau ada bunyi berkaitan hantu2 ni yang terkejutkan orang; boleh jadi accident hoi! betul tak, betul tak?
  2. second, bila ada bunyi2 yang mengilai2 tu malam, kesian la dekat lone driver kan. dahlah sorang2. bukak radio supaya tak rasa takut tapi tiba2 ada pulak unsur2 yang macam tu. haihhh. semangat.. -_-" huhu


what say you??

4 comments:

  1. setuju ! hehe. same la dengan iklan kat tv malam2 T,T

    ReplyDelete
  2. @aiaa; ha kan!! hi 5! kite geng penakut HAHAHA

    ReplyDelete
  3. muahaahaa,,kalau malam2 drive mmg tak tengok cermin blkang laa kan...huuu

    ReplyDelete
  4. @nazrul izzat; mana tau niiii HAHAHHA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...