Happy Birthday, Brother





tak guna punya kakak. dah 2 hari berlalu baru nak buat entry about birthday arab (my one and only brother). dah la dekat fb pun tak wish. pukul 12 malam pulak dah tidur, pagi baru nak wish. birthday present pulak dah beli awal and bagi terus (afir la ni. orang nak simpan dulu hadiah tu. dia terus bagi pulak haha). aiyoyoyo. macam tak feel je kan birthday dia. rasa bersalah ni.
(-____-")


teruk nya kakak ni. SORRRRRRRRY ARAB! huhu



but anyway, celebrate twice tu! first dekat rumah opah, makan pizza hut. then dekat medan ikan bakar. okay la tu kan? huhu. and yang paling prnting, aku buat jugak cake untuk birthday dia tawwww! walaupun tak best macam chocolate indulgence secret recipe, that's the best! haha.



dear arab,
happy belated birthday! may Allah bless you. semoga jadi anak yang soleh untuk mama and ayah. semoga arab jadi adik or abang yang baik, tak degil, tak jahat, tak nakal. hehe. focus in your studies! jangan leka dengan sports or games je taw! i'll always pray for your success in exams, in life.


i may not often tell you this (oh wait, maybe i never did :P) but i love you! and i'm thankful to have such a protective brother! :) i'm sorry for everything! (especially for being such an annoying sister hihi)


  1. kak.bile nak buat entry psal aq?.haha

    ReplyDelete
  2. hai!!!cikgu fad dtg...weeewit...slmt hari jadi..hehe..follow sini..jom kenal2

    ReplyDelete

Makeover by Butterfly Project