Sunscreen / Sunblock

Many sunscreens claim to offer UV protection, but some only protect against UVB rays and not UVA.

...UVA rays penetrate deeper into the skin, which can darken and destroy skin's natural proteins - the elements required to keep skin firm and protected against wrinkles as well as hyperpigmentation.

source : August 2011 CLEO Magazine



haa, cepat2 aku check BB Cream aku! :P

mula2 dia kata tengok ada tak UV absorbers macam zinc oxide or mexoryl or avobenzone


okay, checked! nampak ada zinc oxide tu?

lepas tu tengok PA ranking dia (PA+, PA++. PA+++)

 checked jugak. it's PA++.

pheww. nasib baik aku punya okay. hehehe ;)


so, lain kali, kalau nak beli sunblock, check for 2 benda di atas tu. 2 je pun, tak susah nak ingat. untuk kebaikan muka kita jugak kan? alang2 nak membeli tu, biar menang memakai! cewah. HAHA
  1. I have to agree with you on the importance of checking the info and sunblock is a number one must for me.

    ReplyDelete

Makeover by Butterfly Project