Sunday, July 31, 2011

Selamat Berpuasa! :)



kalau tak dengar pengumuman pun kita tahu esok, 1st August 2011 dah start puasa kan?


tapi still, EVERY YEAR (kalau dekat rumah la) mesti nak jugak bukak tv tunggu pengumuman puasa. kenapa eyh? kenapa?? huhu


 masa kecik2 lebih excited la. dah tua besar ni kurang sikit. hehe


tapi tak perasan sejak bila dah lain sikit pengumuman ni. refer gambar atas. biasanya background macam putih je, ada kerusi ala raja seketul. orang yang mengumum pun lain. penat dah ni recall last year punya pengumuman rupa macamana. dah lama ke lain? aku orang je ke yang tak perasan?


okay, abaikan. apa2 pun, di kesempatan ni aku nak wish SEMUA selamat menyambut bulan mulia Ramadhan Al-Mubarak. semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna. selamat menyempurnakan ibadah puasa! :)


*okay, after 30 days, bukak tv, tunggu pengumuman RAYA pulak ye! :P*

7 comments:

  1. pengumuman yg lamalg best.yg niecpt sgt.dulu tu slow2 romantik.br feel.hehe..

    ReplyDelete
  2. haah laa laen..sbb yg dlu tu mcam lgi tua sikit kan..
    huu..
    part last skali tuh tak leh blaa kan..huuu..
    slamat bpuasa jugak!

    ReplyDelete
  3. biasa yg umumkan tu ape ntah nama...tan sri... erk lupe lah.. =.=*

    ReplyDelete
  4. @puan kutu; kann! yang dulu tu feel sikit :P

    @nazrul izzat; tu la kan. baru start puasa dah pk nk raya hahaha

    @munna; mne dia pegi eykk? hmmm

    @syerz eyryn; thanks! u too :)

    ReplyDelete
  5. Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...