Sunday, January 30, 2011

30DBC - Day 1


tadaaaa! haha.


so today, it happened to be a day to dressing my hand's wound. so, mama bawak la aku and adik pegi mahkota medical centre. i think, so far, wound clean and okay lah. tak risau sangat la about infection2 nihh. the nurses was awesome. they did it well.

keluar je dari hospital tu, adik dah berangan-angan nak makan. tapi disebabkan hujan, terpaksa la pegi drive-thru mcD je. pastu, pegi kampung jawa plak. mama and adik nak tempah baju. oh ye, the picture above is when i was there lah. (note that sampah sarap atas lantai HAHA)

on the way back, kitorg singgah rumah paklong kat kandang untuk tgk ayah and baby because diorg memantau pekerja2 yg buat rumah tu. mama plan nk buat homestay (oh mak aku mmg otak business sket hehe).

dah balik rumah, kitorg rehat2, makan, online, then tiba2 ayah bagi green light untuk kitorg jalan2 shopping2 (untuk nadia: main2) ! yeay! so, we decided to go to jj baru. pegi amik arab dulu, die kat rumah mak angkat die.

pastu, sampai2, mama, adik and i shopping2 baju sket, kasut sket. (hehe. nnti saya tunjuk eyh. saya mmg suka menunjuk. hahaha). oh. tidak dilupakan, teman nadia main kat wonderland huhu. beli t-shirt2 untuk arab pulak. then, we went to coolblog (our all time favourite drink: honeydew milkshake tambah pearl hehe). dah, dah! penat! nak balik! hehe (jj baru besar ouh, jalan banyak2 aku mana larat aiyaaa). so lastttt sekali, kitorg pegi pizza hut, redeem hot ticket tu. nk expired dah, 31st jan.

pizza ouh pizza, cepat laa


anyway, cerita ni dh eliminate wheelchair taw! pergh. hebat tak i? gagah u! haha.

okay, dah, a brief2 description. teehee :P

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...