Wednesday, January 19, 2011

My Nocturnal Man

haih sayang, awak kena belajar tidur malam la. huhu. ni active malam2, susah la baby. serba salah tau tak, baby ngantok. hehe. lepas tu waktu siang bukan nak teman orang. deal kita pun awak skip2. hmmph. ni nak marah ni ): hihi



awak, get well soon. *wink wink


doakan operation baby esok taw. love u (: by the way, my previous2 post ada pasal nurse laki tu kan. hehe. tak sangka 'mengundang' awak pulak kan. yela, selama ni mana awak kisah. hehe. don't worry much lah okay? kat ward baby ni tak exist pun such thing. even if ada pun, i don't care la! you knew right? you're the man of my heart :))


***special post for you. awak suka baca blog ni kan? hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...