Thursday, January 27, 2011

Wheelchair

ward ortho female hukm

terkejut sey bila discharged! bukan apa, before2 ni tak penah pulak aku duk ward sesekejap ni, seriously! selalu tu paling2 kejap pun 3 weeks. lagipun, aku blm boleh jalan lagi kott. berdiri pun susah. so, duduk je la dulu yang boleh buat masa ni. anyway, sumpah tabik kat doctor yang buat operation kali ni. pinggangku, walaupun sakit nak mampuih, sikit gila scar nya, tak macam kesan jahit pun ada garis nipis samar2 macam tercalar. ngehehe, mesti kejap je boleh hilang. :)) takde jahit yang kasar2 tu, habis kulit aku.


jadi disebabkan aku duduk je buat masa ni, sangatla susah nak gerak gi mana2. pastu, kitorang plan nak beli la 1 wheelchair walaupun hesitate2 sebab bukan nak guna lama pun. kalau ikut doctor lagi la wey, diorang kata takde problem kalau aku jalan sekarang. padahal punya sengsara aku. diorang kata sakit tu nanti hilang, kejap je. takde la mahal sangat 1 wheelchair, rm390 (boleh pegi full body massage kat slimming sanctuary woi haha)


pastu, call afir cakap dah boleh balik and cakap bout wheelchair sekali. pastu die ckp tak payah beli. kat rumah die ada, tak pakai dah. fuh, selamat duit aku. hahaha. thank you. lepas tu, mama gi rumah afir amik (saya tak ikut, i can't walk yet remember?) HAHA. so sekarang aku pakai wheelchair family boyfriend aku la. boleh la nak pegi mana2. eh, tapi bukan la nak pegi jalan2. pegi dressing maa. gerak2 dalam rumah ke senangla hehe. ish. cepat la baik. menyampah betul tak boleh jalan banyak ni. sakit hati aku. huhu

5 comments:

  1. ohh naj.sorry byk2 spnjg ko duduk hospital, tak boleh nk dtg melawat pun.transport takde.

    alhamdulillah.get well soon yaa. ;)
    jalan cepat weyh.aku tahu, ko boleh punya! *eh dh mcm bg support kt baby. =p*
    go najlaa go! aku doakan ko cpt sembuh.boleh cpt jalan.berlari teruslah! nnt boleh smbg blaja balik.

    ReplyDelete
  2. aten: thank you darling :))

    ct: hukhuk. s'okay laa babe. tak kesah. aku pun nk sihat dh ni. hihi. doakan aku manyak2 taw. nk baik cepat, nak balik um ;)

    ReplyDelete
  3. okay2.jaga diri baek2 eh,kuatkan smgt! tak sabar nk tgk sambung blaja kt um balik. t8 care.xoxo

    ReplyDelete
  4. huhu. aku pun tak sabar sgt nk blk um then run into u! :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...