Thursday, January 6, 2011

what do i do at home

1) annoys nadh
my spm leaver sis ni yang jadi jururawat tak terlatih aku masa aku sangat sakit sampai sekarang yg kurang sakit dah. hehe. i have no idea that she has became a very patient person. since when huh? haha. dia mmg adik yang terbaik lah! huahua. i hope she didn't read this. but as an elder sis, she's soo grumpy! seriously! huhu. when she tidy up the house, her mouth just can't stop mumbling. grr. tension taw selalu, sangat terkongkong. ngeehee :) after all, she's such an amazing sister, she helped me a lot i mean A LOT!

i may not tell u very often, but this once meant for everything u did. Thanks dik :)

2) cium nadia
she's like an apple. haha. very very chubby. i'll kiss her so much sampai die lari2 plus jerit2! i just can't help myself! urghh! haha. pipi yg sgt mengundang.

see, apple! haha. no doubt

3) facebook-ing
ouh ini sangat common kan. semua org buat. huhu. bgun pagi2 then tgk news feed semua, update status, comment2 sampai bosann

4) cafeworld-ing
bila facebook dh tak ada benda nk buat, cafe world kan ada. haha. it has been quite some time since i quit sorority life. macam dh tak ada interest. maybe because dah level 123++ (ceh ceh, bajett). so, for those yang main cafe world tu, jom kite exchange gifts! hihi

5) watch tv
begins with oprah winfrey show (tak kesah la season berapa) at 8 am in the morning, tu yang wajib laa (even ada episode yang dh tengok). lepas tu baru tgk2 lain ada apa best, top chef ke biggest loser ke, priority nye reality tv. ngee

6) call afir
this rank at 6th because of the deal we had. we have only 4 times of calling2. sikit sangat kn? morning, afternoon, evening and night. semua ni sebab every time aku call die je, mesti tak free, so end up ckp 2-3 saat je. hangin 1 badan aku. huhu. sooo, untuk mengelakkan kejadian seperti ini berlaku, kami perlulah meluangkan masa pada waktu2 tertentu tu. pagi tak kesah pukul berapa sebab mmg tak tentu kan bangun pukul berapa, kalau tak silap2, bergaduh sebab tak cukup tidur (ini pernah berlaku). huahua. tengahari pukul 2, petang pukul 5, malam pukul 10. giliran selang2 la. urghh. rasa macam ada regret sikit. huhu. susah oo nk control diri sebab dah terbiasa, ada masa je call afir. jenuh la sekarang occupy diri dengan activity2. ngee


7) tumblr-ing
dh tak post sangat sekarang, tumblr walking je. huhu. tumblr ni bnyk gambar2 je. if nk tulis boleh jugak, tp macam tak kena pulak. haha. entah. depends laa.
najlaafir.tumblr.com

8) baca novel
ini saya buat hanya pada waktu malam, before tidur. that is why it took me ages to finish one. bukan tebal sgt pun, cuma tu la, entah, rasa macam tak perlu dibaca waktu siang kecuali dah begitu bosan. haha. teori apakah ini? okay, saya bukan ulat buku macam boyfriend saya, indeed i am not! currently reading cecilia ahern's The Book of Tomorrow.


hehe. igtkn nk cukupkan sampai 10, tp dh macam fake activity la pulak. haha.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...