Wednesday, January 12, 2011

Hospitalize Again 20012011


pic - Google


bila fikir nak kena hospitalize lagi, aku jadi stress taw. rasa macam baru je dapat home leave dah nak admitted balik. you have no idea how bored i was while i was in the ward. dah la ward orthopedic female tu banyak orang tua je. nurse lelaki pun takde. hahaha. rasa macam duduk penjara pun ada jugak, lansung tak ada excitement. i wonder how those nurses boleh survive hari2 duk tengok hospital tu.


fortunately, this time adik ada temankan. grateful gila! before ni mama on off on off datang. memang tak boleh la duduk sorang2 kat hospital. nanti boyfriend aku la jadi tempat mengadu and tempat aku habiskan air mata ni. hehe. sian die. susah betul dapat girlfriend cebik kan. his lost.


hmm. tak takut pun nak kena operate. dh immuned. huhu. i wish this becoming operation akan berjalan lancar. one good advice to yourself yang akan dioperate "lepas ni nak sihat dah,yeay!"

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...