Sunday, January 23, 2011

Kasihan Mereka



Sorry and thanks sangat2 kat diorg 2 ni. everyday diorang kena travel from melaka to kl because of me. sian kan? terharu taw i. huhu. they've got no other choice sebab both of them kena kerja. takkan asyik nak amik cuti je sebab nak jaga aku kan. plus, lil' brother i tu, Muhammad Arif Asyraf aka Arab skarang dah form 1 and tak duduk hostel. hantar and amik kat sekolah, mama n ayah la kena uruskan kan. die kena strunggle2 sket bila dah naik sekolah menengah ni, tak boleh main2 macam kat sekolah rendah dulu. hehe. nak cakap ngan diorg tak payah datang, air mata aku pulak nak berkolam. hikhik. yes, aku gedik. nak wat cane kan. :P . takut jugak bila diorg kat highway. tapi apakan daya, aku hanya mampu berdoa. hukhuk.



ouh ye, and special thanks to Nur Nadhrah Syarfa aka nadh or adik sebab sudi jaga aku yang terlantar kat katil hospital ni je. sian jugak kat die bila everynight kena tidur kat kerusi malas je. dengan sinus dan athma nye, tabah betul die menjaga aku. huhu. thanks jugak kat makcik ku, yang selalu sudi datang menjenguk.


i couldn't be grateful more! "maceh sume!" :))


right now, aku hanya terlantar di katil tak boleh buat apa sangat. huhu. begitu banyak supplement yang aku sumbat supaya cepat baik. ada gamat emas la, pati ikan haruan la, ubat2 cina lagi etc etc. huahuahua. get well soon najlaa

2 comments:

  1. yeahh..get well soon. even aku xrasa jaga org sakit kt hospital. tp aku rasa mcm mana ziarah kwn yg sakit. how his family.. yess..kau harus tabah najlaa. and org yg jaga kau juga perlu tabah. aku faham. :)

    ReplyDelete
  2. huhu. thanks. we are indeed tabah :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...