Saturday, July 23, 2011

Petua Lebat dan Cantikkan Rambut


adik aku, baby tu masa kecik2 orang ingat dia lelaki. semua sebab rambut dia yang lambat gila nak tumbuh.


risau kot! kenapa pulak lah rambut budak ni tak tumbuh2. kesian dia. dahlah perempuan. so, mama pun try la satu cara yang orang2 recommend which is massage my sister's head with sesame oil (minyak bijan). Alhambulillah lepas tu okay! lebat rambut dia sekarang! cantik pulak tu!


cuba tengok gambar2 ni:



setahun


2 tahun


3 tahun


4 tahun


5 tahun


haaa. kepada yang botak2 tu, you can try petua ni. hehe. InsyaAllah, boleh tumbuh punya. :P

11 comments:

  1. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  2. @nazrul izzat; haha. adik pun kann. mesti la :D

    @abazilah; done :)

    ReplyDelete
  3. wahh..kene cuba ni..rmbut eryna tak tumbuh2 ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. @sabihah; ha cuba2! InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  5. comelnyee adik..teringin nk ada adik pomp..tapi xde kan..huhu

    ReplyDelete
  6. @sis anum; adik pompuan kdg2 tak best jugak. bnyk songeh! hehe

    ReplyDelete
  7. Weyh minyak bijan yang org guna utk msk tu ke ?? hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...