Saturday, July 9, 2011

Shizens Glitter Tatoo Kits



this is the only way i can make nadia duduk diam, seriously (other than pakaikan dia inai laa)


adikk2 ni memang kena dilayan sekali sekala; kesian pulak tengok dia main sorang2, tengok cartoon sorang2 kadang2 (nasib lah dapat kakak and abang yang dah besar). so ikutkan jugaklah kehendak dia. tapi tak boleh selalu! naik minyak nanti :P


*seronoknya ada kakak. aku pun nak jugak! haha. poyo je*

okay, so tonight, theme kitorang is: Dolphin! :)








p/s: gila banyak orang view guna keyword 'Shizens'. everyday MESTI ada. thinking on making shizens' product reviews other than  Shizens Eye Charm sementara tak habis guna lagi. hehe


2 comments:

  1. wahh. dah lama2 xmen benda ni. jelesssnya ada kakak. hehe


    nak tak mcD freeeee??

    ReplyDelete
  2. @syazana; waaa bestnya kalau adik2 suka ada kakak mcm ni . LOL :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...