Sunday, March 6, 2011

30DBC - Day 28


( Your favourite movie )


ouh yeah. cerita menyayat hati ni, semua orang tau. i think, semua orang suka ; so do i! movie yang aku rasa akan jadi buah mulut orang sampai bila2. tengok banyak2 kali pun setiap kali mesti rasa sedih nak menangis. kalau tgh PMS lagi lah, 1 mangkuk air mata aku (okay, ada unsur exaggerating di situ) ! hehe.

hero handsome, lagu best : faktor2 penyebab aku suka

kalau ada 1 thing i'd love to change in the movie, it's gonna be the heroin. huhu. she should be prettier, more admireable, kira all time pujaan laa. baru PURRRRFECT! haha. suka2 aku je nk tukar2 cerita orang.

pape pun, it's still a good one!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...