Monday, March 7, 2011

30DBC - Day 29

( Something you could never get tired of doing )

talk

talk

talk


and talk

kalau kau suruh aku cakap, cerita2 pape malam sampai pagi pun boleh. kalau gossip lagi boleh! hehe

selain bercakap, aku rasa takde yang aku tak boring.
aku cepatttttt sangatttttt boring dengan something.
dulu2, tukar boyfriend macam tukar baju. huhu. nasib baik sekarang tak. fuhhh
maybe sebab afir pun jenis yang banyak cakap (lagi over kot, sampai tak bagi chance kat aku lansung if dah start bercerita haha), so macam happenning sikit la konon ;P

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...