Saturday, March 12, 2011

it's K RAJAGOBAL, BUKAN K RAJAGOPAL





semenjak family aku ni start tengok bola (time Piala AFF Suzuki), antara nama2 yang top menjadi sebutan kitorang selain SAFEE SALI, KHAIRUL FAHMI, coach team bola K RAJAGOBAL pun kira top lah! haha

sebab tu tadi, masa pergi Mahkota Parade Melaka, arab (my younger brother) as well as mama run into K RAJAGOBAL ni, diorang siap ambil autograph and photograph together! hahaha. serious macam terjumpa hero pujaan malaya weyy! (hey, he's actually considered as hero lepas AFF Cup tu apa hehe). bangga ya amat la tu diorang.

yes, unfortunately, nadh and i tak ada la peluang macam mama and arab sebab tengah busy bershopping. huhu. bila masuk kereta and dah tengok gambar dengan autograph tu, masing2 menjerit macam gila! haha. ni belum lagi jumpa Safee Sali or Khairul Fahmi! :D


*sebelah K Rajagobal tu adik aku okay! bukan anak K Rajagobal HAHAHA


jadi, berbalik kepada tittle entry ini. ye, nak highlight di situ. selama ni ada 2 version nama coach football M'sia ni. satu with B and another is with P, i mean 'rajagoBal' and 'rajagoPal'. family aku siap pernah argue about ni. haha. apa la kan.

So, based on autograph yang arab dapat tu, nama dia is 'K RAJAGOBAL'. bukan the one with P tu. kira sumber yang boleh dipercayai laa ni. takkan dia salah tulis nama sendiri hehe

itu je. hehe. memang kecoh minah ni. dapat tahu nama orang pun siap nak tulis entry. haha. aku kisah apa

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...