Monday, March 28, 2011

Siti Sifir A.L.O.N.G versi Nadiah Husna

...satu darab satu satu!...dua darab dua empat!...
hehe. ingat lagi masa kecik2 ada siri A.L.O.N.G
A.L.O.N.G tu macam maskot kucing (yeke eyk? haha)
dalam rancangan tu ada ajar maths
siapa yang sezaman dengan aku tahu la KOT


lepas tu ada laa satu part ni ajar sifir dalam bentuk lagu
cikgunya tu sorang budak perempuan yang dress up macam mak janda haha; siap dengan spec hitam, berbaju kebaya and payung


tiba2 masa kat langkawi hari tu, bila adikku nadia ber'spec hitam' then posing macam mak datin terus ter'recall' rancangan tu! serious! ada resemblance sikit hihi








kau tengok.
dahsyat tak dahsyat adik aku ni? WAHAHAHA


obviously, nadia sangat2 suka bergambar.
just recently selain pose 'PEACE!' and 'CUCUKPIPI', dia dah banyak develop skill pose dia. haha





nadia was born when i was 15.
seronok jugak bila dah besar2 ada adik kecik
selain kita pun play role dalam menjaga dia, dapat tengok teletah budak2 kecik ni
comell taw! macam2 ragam, banyak songehhh hehe


other post about babynadia:


4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...