Saturday, March 5, 2011

30DBC - Day 27

( A picture of you last year and now and how have you changed since then? )

i chose pictures yang lebih kurang sama pose nya. hihi


this was last year, masa PASUM.

ini this year, beru je aritu time hantar opah gi umrah huhu

  • last year i wore tudung bawal or shawls. this year, i only wear shawls with syrian inner. it's very hard to wear tudung bawal or shawls w/o inner now since sakit ni

  • i felt a lot fatter this year walaupun tak ada perubahan pada scale penimbang berat tu.

  • last year, aku terlalu bergantung pd afir. sikit sikit afir, sikit sikit afir. euwww. haha.

  • this year, aku spendthrift gila! last year maybe akan spendthrift jugak if ada duit. tapi sebab asyik kopak je, so, memang tak laa hehe

  • this year aku MACAM penyayang sikit ;P

  • this year aku lemah sikit, takde exercise lansung. ciss. mana nak fit

  • last year, nak pegi mana2 je, tak pernah harap orang lain; drive sendiri je. in fact, mama pegi sekolah pagi2 pun aku yang hantar. this year, i'm not driving anymore. maybe soon

  • this year kesedaran diri lebih sikit because i know for certain i have to push myself a lot harder to survive, to succeed due to my current condition huhu :(


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...