First time pergi Pedicure !


waaa. lama gila dah rasanya tak update blog. sumpah macam kering idea lately. nak cerita about daily life pun macam tak ada apa -.-" HAHA


so today ada la jugak benda yang nak dicerita. kira bersejarah jugak! hari ini dalam sejarah hidup Nur Najlaa 'Aqilah pergi pedicure. *maaf, saya memang jakun, terima kasihh* :P


pedicure is a way to improve the appearance of the feet and their nails. - thankyou Mr Wikipedia-

kesian kuku kaki aku. baru sekarang nak buat pedicure. nak harap tuan dia duk jaga kuku kaki memang buruk je la kau. selama ni jaga tumit je, takut pecah2. tu pun nasib baik dapat foot spa FOC dekat slimming sanctuary hihi. tak pun pergi foot reflexology massage. tu je la. so kaki, maaf aku abaikan kau selama ni hehe.



 *adik, reaction kau sangat kelakar! hahaha*

waaa. hasilnya memang terbaik la. berkilat2 kuku2 kaki! wangi! bersih lagi! cerah berseri! haha. over pulakk


okay dah, entry ni dan lain2 kali tak boleh nak muatkan banyak2 cerita sekali. nanti tak ada idea lagi dah. huhu. otak aku ni  makin lama karatnya makin tebal. harap maklum.


sebelum terlupa, i nak cakap:  KAKI, I SAYANG YOU MUAH MUAH! hahaha 
  1. lawak giler k.drah . expression dia terbaik !!

    ReplyDelete
  2. @ieha; react tahan geli kott HAHA

    ReplyDelete
  3. WaH...BEsh3!!!
    KlakA lA REaKSI Adeq Ko....
    Kat mNA tUe Naj??

    ReplyDelete
  4. tak sakit ke wehh ?? ko tak tgok expresi org yg buat ko nye kuku ke??hahaa...bkerutt wehh tahan bau..muahahaha

    ReplyDelete
  5. @prince ahakzz; kat dataran pahlawan wey. dekat2 dengan tmpt coolblog :)

    @izzat; sakit jadah nye. best laa! haha. weyy! mana orang tu kerutt! siut je kau! haha. kaki aku wangi okayyy ;)

    ReplyDelete
  6. hahaa...pham pon maksud tersirat...hahah..:p

    ReplyDelete

Makeover by Butterfly Project