Tuesday, May 3, 2011

what we had for lunch today

hari ni kitorang (adik beradik kebulur) tiba2 terasa nak masak.

tapi this time tak masak guna buku resepi yang ada tu

ini resepi merapu adik aku nadh hehe

well actually it turned out well :)



nama hidangan : Campur Kreatif2 (!) HAHAHA
please don't try this at home


mula2 goreng udang dengan minyak


lepas tu masukkan perencah kreatif maggi ni
(kalau ikut packing tu guna untuk nasi goreng)
 *yes, time tu memang feeling kreatif habis lah ;P*


then masukkan mushrooms, chilli and brocolli


lepas tu tak cukup kuah tu tambah2 la air, garam sikit and kicap sikit
*pandai2 la kan; asalkan rasa sedap haha*
*kitorang memang hebat bab2 hentam koromo ni*wink wink**

and tadaaaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*TAK ADA LAST GAMBAR BEFORE SERVE*
(terserlah sifat buruk lantak di situ kahkah)

makan dengan nasi korea (istilah kitorang untuk nasi lembik hiihii)




NYUM NYUM  :D
 please don't try this at home

4 comments:

  1. looks so yummy!! XD can i try?

    ReplyDelete
  2. klau dh ada udang tu sedap je... jgn masin dh la... bila dh lapar confirm licin sume =p

    ReplyDelete
  3. @mira; betul2! kalau dah lapar tu, mkn apa pun sedap! ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...