Monday, May 30, 2011

Nadiah Husna's first hair cut

seriously, hari ni first time baby gunting rambut dia sejak lahir.

dahsyat kan. kalau nak tahu, masa lahir, baby BOTAK! up until she was 2 years old, rambut dia sikit gila. ada tak ada je. sampaikan, arab (my brother) ejek dia botak. huhu

then sekarang, rambut dah panjang.

before ni, dia memang dah teringin dah nak potong rambut tapi ayah tak bagi. ayah memang tak bagi dia potong rambut.

tapi sebab hujung rambut tu dah macam ada rosak2 and very dry, so ayah pun izinkan la dia potong 1 inci rambut. kihkihkih




cakap dengan chinese tu nak potong sikit je, tak cakap 1 inci. hehe

so end up chinese tu potong nak dekat 5 inci! HAHA



tertunduk2 dia takut dengan blower ;P

ini la hasilnya! tadaaaa!



so cute! kakak suka! :)

5 comments:

  1. first pic tu.... muram je muke die....hehe

    ReplyDelete
  2. @geminigurlz; nervous kot; first time kan. hehe

    ReplyDelete
  3. adek ko tu sjibik muke ko laaa najlaa..

    ReplyDelete
  4. @izzat; huhu. mak aku kata dia versi aku kecik ;P

    @rtp farra arisha; ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...