Wednesday, April 27, 2011

The Japanese Baby Girl, Mell

the pink hair baby Mell :)

aku rasa aku makin berminat dengan mainan2 budak kecik laa!
macamana ni? HAHA
machine ATM tu aku memang minat betul la.
tapi yang Mell ni aku suka layan nadia main je *cover2* ;P


Mell ni hadiah ayah on Nadia's 5th birthday
masa tu ayah bagi patungnya je.
tapi semalam ayah dah beli katil and washroom untuk Mell
so, petang tadi, aku and nadia pun mandikan Mell! hehe

tengok! ada shower lagi! huhu
lepas tu pada bathtub tu ada pump untuk create bubbles
*tak nampak dalam gambar sebab tak letak sabun banyak*
as soon as Mell's hair kena air, it turns brown! unique kan :D

ada jamban jugak! haha
there's actually water coming out of Mell's bottom!
aku rasa sebab masa dalam bathtub, air masuk dalam badan Mell through the hole huhu

the brown hair Mell after shower
pakai diapers! hehe. cuteeee!

masa untuk rock Mell to sleep haha
bagi susu lagi! ;P
sleep well Mell :)

yang best nya botol susu Mell ni, in normal position ada susu dekat dalam. then bila terbalikkan, susu macam habis!


*mood budak kecik today! ngee*


10 comments:

  1. ouh emmm ! then , bile mell's hair nak turn PINK back ?

    aku still ta bley nak men dgn doll macam nihh . it looks real . kdg2 freaks me out weyyhh . HAHA XD

    but still CUTE and a gud way for nadia utk jage beby . *wink*

    ReplyDelete
  2. bila rambut dia dah kering jadi pink balik la. huhu

    yang patung bunyik2 panggil mummy or nangis or ketawa tu memang scary jugak laa. huhu. luckily Mell tak :)

    ReplyDelete
  3. eiiii.................

    best nyer.............

    nak jugakkk!!!....

    hehehe.....

    *kalau hadiah beday nak menatang tu boleh tak? hahahaa

    ReplyDelete
  4. wahh !macam real je kan .best nyeee .

    ReplyDelete
  5. hehe.najlaa,aku haritu pegi jusco kan.teruja tgk doll mcm nie.tapi die boleh bercakap.macam manusia.hehe.takut la.

    ReplyDelete
  6. @fatin farhana; kan kan! best! huhu ;P

    @anith; eii. haha. mmg agak menakutkan la yang boleh ckp esp bila sorang2. teringat movie yang patung tu bunuh orang (ape ntah nama dia) ngee

    ReplyDelete
  7. hahahahha...best nyer anak patung nie..aku pun suke..

    ReplyDelete
  8. @cik cempaka; genius kan! :))

    @ana; masih boleh lagi babe kalau ko nk main. hehe *joking* :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...