Sunday, April 10, 2011

Nadiah Husna's 5th Birthday

7th of April 2011

it's baby's 5th birthday
tepat pukul 12 a.m, kitorang kejut dia wish happy birthday huhu.
gila happy muka especially nampak belon2 banyak
naik sengal hoi muka aku tiup belon banyak

nadia with presents from us semua sekali ada 12
biasala budak kecik suka hadiah banyak
so tak ada la beli yng mahal2 sangat ;P
muka baru bangun tido hehe


pagi harinya; at around 8 a.m camtu kitorang pun berjalan kaki pergi tadika baby. dekat gila, sekangkang kera hehe
bawak goodie bags and a cake
 
 
sampai je tadika tu, kitorang pun distribute la goodie bags kat budak2

lepas tu diorang pun nyanyi lagu birthday; 3 version tu!
mula2 happy birthday to you, lepas tu selamat hari jadi, lepas tu Allah selamatkan kamu

sesi potong cake :)
with mama and ayah:
with the girls:
 
with the boys:
with the teachers and mama:

so perasan tak nadia tak pakai baju sukan macam budak lain?

huhu. tak sekolah!
sebab ada appoinment dengan pediatric kat GH

malam tu, kitorang buat kenduri :))
yang best nya tu, cake 3 tingkat! huhu
taknak kalah dengan arab sebab kitorang cerita arab pun dulu cake 3 tingkat
tengok kakak2 yang terlebih excited ni, sampai tak nampak dah birthday girl haha

with nani comel 

okay tu je. heee
happy birthday baby nadia! :)

ermm..special thanks to my mas joko. haha
rajin datang menolong even sakit
i love you more lah! huhu



*tak perlu puji afir banyak sangat
dah berbakul dah dia dapat time kenduri hehe*

4 comments:

  1. hehe.i nampak ur mas joko lah sabtu malam at pc fair.adekah anda ada bersamanya dong?

    btw,happy birthday baby nadia :)

    ReplyDelete
  2. ouh pc fair eyh? takkkkk. aku tak ikut. si mas joko tu skarang dah slalu kluar tak bawak aku. kejam punya boyfriend. hehe


    thankyou kak anith **from baby nadia** huhu

    ReplyDelete
  3. whallaweeyyyy..
    kek 3 tgkat tu..
    habes mkn x?? nak sikit..hehhe

    ReplyDelete
  4. haha. mcm tau2 je pnaz cake tak habiss. haha. tu laa, masing2, tamak! ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...