Sunday, June 5, 2011

4/6/2011 - My Birthday Party!


heee. akhirnya berjaya jugak aku organize party! yeay! first time ni. tapi seriously, it was very exhsauting! but so much fun! aku dah plan 2 minggu awal dah. menu, guests, theme, date, time, decorations..macam2 lah!

party ni tak dapat nak buat exactly on my birthday: 1st june sebab kawan2 ramai tak dapat datang. aku bukan la nak sangat celebrate birthday with party2 gitu, memang nak jumpa kawan2 je. so end up buat 4th june :)

all home-made! most of the food mama yang masak (aku tolong sikit2 je hehe), *THANK YOU SO MUCH MAMA!*. kemas2 rumah adik aku tolong. decoration rumah aku buat. and ouh yes, theme nya: Pastel! :)



simple sangatttt. huhu. nothing's special. bday cake pun tak jadi serve sebab ada masalah teknikal hehe.

kepada yang sudi datang, THANK YOU!!! ada yang bagi gift, ouhhh terima kasih sangat2!! tak harap pape pun , seriously :)


sorry i bullied everybody suruh pakai baju pastel blue. hehehe. especially ana yang terpaksa berbaju kurung! woot woot. ayu siut! haha. yang tak dapat nak pakai blue, s'okay la weyy! saja je nak gedik2 sikit hehe.

family aku pun pakai biru :D

 
thanks to afir jugak yang datang awal untuk menghulurkan bantuan SIKIT heee ;P



my lovely girls <3

havoc habis rumah aku! hahaha

my so-called twin! :))


ouh, it was a blast! aku happy sangat!! again, thank you all! :))



9 comments:

  1. HB NAJLAA....SOWI COZ AK x DPt PKAI PASTEL...TP NASEB BUSU AK PKAI...KIRA WAKIL ADA LA JGAK...WeyH...NApew SuME GurlZ??? NAseb BAek Ak Dtg AWaL...KAlo X...mmG MALU gILEW BEb!! hAhaha....
    tP Kirim Salam KAt uR mUm CoZ X SemPAt nAk jmPE RiTuH....Ckp KAt ur mUm..mKnaN SedaP!! Ak TAmBAh 3 KAli BEb!! hAhaha ^_^

    ReplyDelete
  2. @sitinurul; thanks again hehe ;P

    @prince_ahakzz; haha. tu la kann. aku ajak budak laki tak datang2. haha. okay, thanks for coming mate! :)

    @laila; thank you! ;D

    ReplyDelete
  3. :) weyh! nak jumpa kauuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. biase la kn perempuan je sume..
    girls zone :) hahaha

    ReplyDelete
  5. @lisa lalala; nak jumpe ko jugak weyyyyh. tak ada rasa nk dtg mlake ke?? hehe

    @pnaz; ouh yes! girls zone! haha

    ReplyDelete
  6. kalau dpt celebrate dkt japan lagi best ;PP hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...