Saturday, June 25, 2011

Pink Bays at parking lot

hari ni masa nak lunch dekat dataran pahlawan aku ternampak ni!




kalau macam tak faham motif gambar aku, it's actually Pink Bays - reserved for lone lady driver or with child only.

sweet tak, sweet tak? first time aku nampak parking lot macam ni and i was like, "waaah, masyarakat kita makin considerate laa. hehe"

banyak sangat benda2 yang tak elok jadi dekat parking lot ni. in fact, opah aku sendiri pernah kena ragut dekat tempat parking! so, aku rasa memang bagus dan perlu la ada pink bays macam ni. hopefully more and more shopping mall ada pink bays!

location pink bays ni pun memang best la. dekat dengan pintu masuk and tempat tu memang tempat lalu lalang orang and security guards. confirm rasa secure gila!

4 comments:

  1. ko g dp ekh..aku g tadi, parking full wehh...tensen akuu..then g jusco lgi skali.. =.=

    ReplyDelete
  2. @nazrul izzat; a'ah. aku pegi tghari tadi. wuwu. biasa la sabtu kann :)

    ReplyDelete
  3. ya.. really considerate :)

    ReplyDelete
  4. @ken; i know right! i'm impressed :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...