Monday, June 13, 2011

Etude House BB Cream

*entry menunjuk khas buat Nadhrah Syarfa*


siapa ada beli magazine lepas tu came across this; angkat tangan!
this is my favourite BB cream. first time try masa dapat sample kecik comel free from etude house. masa adik beli barang2 getting ready nak masuk uitm, dia ada la beli BB Cream ni.

today, i bought 1 too! dengan harga yang sama dengan yang adik beli hari tu, aku bukan dapat BB Cream je; dapat silky cotton pad dengan mini BB brush lagii! HAHA. kesian adikkk wuwu. tak dapek den nak nolong eh. ;P *jahat gila*



ohh dekat iklan just dapat brush je for foc. tapi dekat mahkota parade melaka tadi dia siap pack dengan cotton pad sekali. tak tahu lah dekat tempat lain sama jugak ke takk.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...