Tuesday, June 7, 2011

My Birthday Part 3

hehe. aku pun tak tau la kenapa celebration birthday aku this year ber-part2.

part 1 - @UiTM & @Breeks
part 2 - Birthday Party @ my house
part 3 - @See'U

maybe sebab busy sangat lately and keluarga pun tak berpecah2 (i mean, adik dah bukan kat rumah, dia kat uitm) hehe. so, kena la tunggu semua ada baru boleh nak keluar makan sama2 :P











ouhh aku suka makan steamboat dekat sini! actually family aku sangat la TAK SUKA. they prefer johnny's steamboat. tapi diorang beralah jugak la sebab birthday girl kan *wink wink* 

okay dah, aku rasa cerita about birthday aku setakat ni je. hehe.

sekiann :)

p/s: masih susah nak menerima yang aku ni dah 20 tahun! HAHA. 

4 comments:

  1. sedapnye tgk sume makanan tu..terase lapar lak.. ;)

    ReplyDelete
  2. baru 20 ke..muda lagi tu..happy belated besdey najlaa^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...