Friday, June 17, 2011

My dad has everything but not this unique gift


kikiki. title post tiru heartbeat punya iklan! *memang exaggerated sikit la* :P


so this is what i received this morning! (ordered 16th June, received 17th June)

ceramic mug!

every morning, mama mesti akan buatkan ayah coffee dalam mug.

ayah balik kerja pun mesti minum coffee dalam mug.

malam pun minum coffee dalam mug.

kalau bukan coffee, teh la.

serious! memang itu je yang ayah minum. kalau nak tengok ayah minum air lain memang SANGAT jarang. maksudnya mug ni adalah bahagian yang besar jugak dalam hidup ayah la kan? kalau dekat rumah, memang pengguna mug adalah ayah sahaja. tapi kalau dekat luar memang tak ada pilihan lah kan.

so, i'm very glad to give ayah the personalized mug!

i'm very much satisfied with the quality of the mug especially the quality printing colour. it's not something like sticker yang melekat dekat mug tu. it's a real print.

masa mula2 sampai tadi macam terkejut jugak sebab packing dia besar! dalam hati, 'salah bagiah hadiah ke heartbeat ni?' hehe. rupanya, punya tebal paper dia balutkan. bagus betul la heartbeat ni! :P

sebab baru first time nak cuba product heartbeat ni, aku beli yang PALING murah dekat situ. *hehe. cover. padahal nak bankrupt dah actually*

nasib baik sampai jugak hari ni. esok dah sabtu sure tak ada delivery. kalau tak kena cakap dengan ayah, 'hadiah KIV dulu eyh. tak sampai lagi'. eii. buat malu je. haha. tulis dekat situ website sampai 3-5 days. hish. buat cuak je.

anyway thanks heartbeat! :) 

2 comments:

  1. wahh dah ade haidah utk abah ye? best nyee! tak de adiah lagi ni :(

    ReplyDelete
  2. @cik mira; cpt cari! ada masa lagi nii ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...