Tuesday, June 14, 2011

tarikh Father's Day

Other Special Days
It may not be a public holiday but nevertheless it is celebrated 
in keeping with the international trend.

YEAR 2011
World Religion Day (3rd Sunday in Jan)16 Jan
Valentines Day
14 Feb
Women's Day
8 Mac
Doctor's Day
30 Mac
April Fool's Day
1 Apr
Earth Day
22 Apr
Secretaries Day
27 Apr
Mothers Day
8 May
Malaysian Air Force Day01 Jun
Race Unity Day (2nd Sunday in Jun)12 Jun
Fathers Day (3rd Sunday of Jun)
19 Jun
Friendship Day (1st Sunday of Aug)
07 Aug
Grandparent's Day
11 Sept
Malaysian Armed Forces Day16 Sep
International Day of Peace21 Sep
World Teachers Day5 Oct
Bosses Day
17 Oct
United Nations Day24 Oct
Mother-in Law's Day (4th Sunday of Oct)
23 Oct
Halloween
31 Oct
All Soul's Day
2 Nov
Universal Children's Day20 Nov
Thanksgiving Day
22 Nov
UN Human Rights Day10 Dec

source: http://go2travelmalaysia.com/tour_malaysia/cultfest_dates.htm

wikipedia pun date sama.

ohh. ingatkan dah missed father's day this year. sumpah cuak!

unlike dengan mama, aku just belikan ayah hadiah on either his birthday or father's day la. disebabkan hidup aku yang terlalu complicated ni, i'm having difficulties showing appreciation to my stepdad (ayah). dengan abah lagi la kan. huhu.

okay la, kena fikir nak bagi apa. belum decide lagi nak beli apa -.-' takkan nak bagi spa treatment and make up macam mama jugak. haha. macam tak seswai! any suggestion??

2 comments:

  1. haha,kau punye murah tu bape najlaa??seringgit ke dua hinggit talipon kau tu??hahahaha!smart ah phone baru..!nk pinjam~...... :P

    ReplyDelete
  2. @t.i.n.t.a; lol :D pinjam? sewa lah. boleh dapat untung sikit haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...