Tuesday, February 8, 2011

30DBC - Day 11

( What's in your make up bag? )

I don't really have a MAKE UP BAG. i put ALL of the make up that i'm using in a bag, in the same bag which i put my purse and phone whenever i go out. hehe

this is the bag i'm talking about :)

semua aku sumbat dalam ni hehe

soooo, what's in it? apa je make-up yang ada?
1) ada mini foundation

ini dapat free daa. haha. pakai if nak touch-up2 je

2) ada compact powder

bau die comel hehe. konon muka macam smooth la after pakai haha

3) ada eyeliner

black. aku tak sesuai pakai brown. kalau tak pakai menatang ni, mata aku macam panda haha

4) ada blusher
pakai sikit2 je so that muka ada nampak sikit fresh hihi

5) last sekali lip tint

ini dlm bentuk liquid. best sikit pakai ni, bibir boleh nmpk konon2 natural laa. hehe


i just use the basics. tak cukup masa kot nak get ready in 10 minutes [entri] kalau pakai banyak2. hehe. lagipun, leceh laa. aku nk nampak se'natural' mungkin. hakhak ;D

ouh aku kalau beli barang, sekali borong banyak2. hehe. tu yang semua Etude House tuuu. ngee. best jugak wey. bekasnye comel2. duta nye pun handsome! *afir, i tak minat die, i minat u je hehe*

OUH LEE MIN HO (!)

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...