Wednesday, February 9, 2011

30DBC - Day 12

( A photograph of the town you live in )

ini residential area yang aku duduk sekarang, Air Molek
lama dah tak duduk sini, we moved to Duyong years ago (tak ingat for certain dah berapa tahun)
since rumah kitorang yang dekat Duyong tu nak di'renovate', kitorang duduk la sementara kat sini


and tadaaaa. this is our house.
it was previously rumah homestay.
soon, bila rumah Duyong dah siap, jadi la homestay balik. hehe
so, whoever yang nak datang bercuti di Melaka, boleh la stay kat sini
affordable! *hehe. jadi promoter jap
10 minutes away from town.
15 minutes away from medan ikan bakar Umbai
tepi2 residential area ni ada petronas, clinic, sekolah rendah air molek, n dewan japerun
pekan duyong pun dekat (situ lagi banyak facilities and shops)



aku duduk rumah je, tak keluar2, memang tak dapat la nk tangkap gambar banyak ngee :P

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...