Sunday, February 13, 2011

borong borong


huishh. gila lah! masing2 ( myself and adik2 ) menggila bila masuk kedai jam kat jj baru tu. planning awal just nak cari watch untuk afir for his birthday. pastu aku pulak fikir nak beli jam jugak sebab bukan afir je hilang jam tangan masa accident tu, aku punn!! pastu adik nadh nak jugak tukar jam die and arab pun nak jugakkk. so we ended up beli 4 jam sekali gus! hehe.


ko ingat ko kaya? haha. pedulikkk


1stly, afir's. crocodile. mula2 ingat nk suruh afir pilih sendirik, tapi tak jadi. aku nak test jugak pemahaman aku terhadap taste boyfriend aku. hehe. he loves chronograph or multifunction yang ada banyak2 bulat tu. so, aku rasa okay la. hopefully die suka! waaaa. nervous!! haha



2ndly, mine. before2 ni aku pakai Elle, twice. then bosan. so sekarang nak try pierre cardin ni. huhu. gold 'cause influenced by mama. i love her rado watch! i've always wanted to have it. tapi...mama punya mahal sangat ah. tak dpt rado, pierre cardin pun boleh lah. hehe



3rdly, adiknadh's. jam die bukannya rosak pun. sibuk nak tukar jugak. hehe. tapi mama beli jugak sebab result trial die. heh. aku trial tak dapat mende pun taw. ngee. die punya esprit.



lastly, arab's. budak ni, dari dulu mama and ayah beli jam tangan bukan tau nak guna. tak pakai2 pun. abis rosak or hilang camtu je. tapi dah masuk high school ni, rasanya berubah kot (yeke?) haha. his is puma. design remaja lelaki (waah tak sangka adik aku dh teenager)



mama tak beli. die punya elok dan cantik lagi though dah pakai for 6 years. hopefully kitorang semua (seperti yang tertera di atas) dapat jaga jam baik2 macam mama.
nadia pun tak beli. takde yang princess or barbie kat situ, die tak minat. hehe



3 comments:

  1. huhu. waaaa.. borong jam lg. eh, dh besar rpe ny arab tu.

    ReplyDelete
  2. woi..gile ape sekali borong 4 jam..haha..mahal2 pulak tu..tp semua cntik2..i likeee...

    ReplyDelete
  3. amy: i know right! besar dh wey. he's taller than me now you know! grrr

    ana: tu la. menggila wehyy! haha. really hope afir would like his ):

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...