Saturday, February 5, 2011

Astro First



sekarang ni aku tengah duduk depan tv ngan mama, ayah, adik and arab tgk cite HANTU KAK LIMAK BALIK RUMAH.


hehe. first time ni try astro first. tak complicated sangat la cara nk beli movie ni :

  1. first pegi channel 480, then pilih movie ape kat menu yang ada yang korang nak tengok (ada 3 je)
  2. pastu buy movie (rm15)
  3. pastu die ada bagi macam series number, guna phone, tulis BUY (space) NUMBER and send to 32999
  4. then, you can enjoy the movie within 5 minutes!

ok laa kan. senang la nak bagi ayah tengok movie since die memang tak suke gi cinema. kalau kitorang pegi pun, w/o him.


hmm... movie yang korang buy tu boleh tengok dlm masa 48 hours. macam lagi untung kan dari tgk movie kat gsc especially kalau tengok ramai2. huhu. so aku rasa next time, cite melayu yang so-so (yang aku teringin nak tengok) boleh laa tunggu kat astro first je, boleh 1 family tengok sekali. hehe :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...