Thursday, February 3, 2011

30DBC - Day 6











( A photo of an animal you'd love to keep as a pet )


ini entry serious! hehe. betul wehy! KALAU LAA aku tak ada rasa takut or geli ngan kucing, serious rasa nak bela menatang niyhh.



memang tak boleh nak deny kan kucing ni binatang yang sangat adorable? aku suka TENGOK kucing! (tapi aku racism sikit laa, kucing tak comel tak suka hehe). kalau PEGANG, haram uih! aku geli ngan badan kucing. pegang kepala boleh lagi la, (depends on kucing)



reasons aku nak keep kucing:

  • kucing ni binatang kesayangan Rasulullah SAW :)
  • bila tengok pompuan2 cantik pegang peluk2 kucing, i was like 'waah, bestnye, she's perfect!' ( knp la aku takut kucing eykk ): )
  • boyfriend aku pun sayang kucing. mesti die happy if aku pun share this kinda interest dgn die
  • ustazah aku dulu cakap, kalau kita buat baik dgn binatang, binatang tu akan selalu doakan kita
  • boyfriend aku cakap, kucing ni macam memahami ( kesahihannya aku tak dapat pastikan lagi laa ngee )

tapi tu sumer kalau aku TAK TAKUT OR GELI dgn kucing laa. we'll see nanti mana tau dpt overcome negative feeling tu ke, boleh la bela kucing! (statement betul ke ni?? hehe )


possible ke? hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...