Friday, February 4, 2011

30DBC - Day 7

( Your dream wedding )


haa. part ni aku nk merepek over2 sikit.

bila cakap bout DREAM, mesti kena over kan. yang beyond kemampuan kita. haha

nanti jangan pulak orang cakap, 'waah bukan main dream wedding kau! tapi wedding beno2 nye hampeh'. woii! ini mimpi laa. jangan kutuk aku. hehe



1) theme
ROSES ARE RED
2) wedding reception




takes place in a stunning hotel ballroom, has a beautiful colour scheme, an abundance of natural light! waaah. haha

3) wedding dress

i wanna VERA WANG'S! kahkahkah.



tapi kena edit2 jadi muslimah laa. hehe :)

4) wedding ring

aku suka cincin dgn diamond sebijik besar tu haa. amik ko future-husband! bankruptcy! ngee

5) wedding cake





banyak2 tingkat, tinggi2! best nye!!

6) bridesmaid and my family dresses

pink! sama la, muslimah way jugak. aku nak family aku sumer2 pakai pink time tu. ngehehe





dah wey dah. sumpah dah banyak gile merepek niyh. kang mak aku kata 'GATALNYE ANAK AKU!!' haha. berangan je lebih aku ni.

peringatan: ini dream aku sorang. tak pernah bincang or cerita dgn sape2. ekslusive for najlaafir.blogspot.com. weeeee!


p/s: aku akan berusaha sungguh2 simpan duit banyak2 ke arah ni. HAHAHA

5 comments:

  1. hahah! babe! smoga impian weddg merah roses become reality! amin!
    p/s: kek merah uh menakutkannn! o.O

    ReplyDelete
  2. weeeiiii..org yg nk dtg pon red vera wang ke?? hahahahaha

    ReplyDelete
  3. eaytt naj, ade blog gak? baru taw.
    =)

    ReplyDelete
  4. :) i'm ready to wear a pink dress ~!!=D

    ReplyDelete
  5. mud: hahaha. why scary eyk? hehe. thanks anyway babe ^.^
    kill: vera wang tu dress haku! orang y dtg mane boley lawan tauke. hahaha
    dyll: ngee. baru je ada babe :)
    biha: haha. you'd better be! :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...