Saturday, February 26, 2011

Get the glow going

*bajet muka bersih HAHA ;D

actually, the tittle post ini adalah tagline untuk facial brush yang. haha. best kan.

THE BODY SHOP FACIAL BRUSH
Get the glow going.
This hygenic, compact brush lightly exfoliates and stimulates circulation, improving skin tone and texture.

huhu. aku baru je start guna facial brush ni, best jugak weyy. okay laa. brush die tak kasar sangat, tak lembut sangat, sedang2. so macam rasa okay la even tak pakai scrub pun. terasa macam bersih gitu muka i. haha. konooooon.

aku memang nak save duit sikit la dalam membeli facial2 products ni. so, if nak compare beli scrub gel and facial brush ni, banyak gila save ouh! facial brush ni comel sangat and harganya baru rm12.90. sama je functionnya, exfoliating gakss. hee

aku suka cuci muka dalam bilik, kat meja solek, depan cermin. siap bawak semangkuk besar air oi! haha. tu yang mengamuk adik nadh. haha. tak kira, tak kira. aku nak jugak!



and tadaaa. AGAK complete la benda2 untuk muka aku. haahaa

2 comments:

  1. hahaha..siap bwk mahgkuk air dalam bilik..mmg kau suke cuci muke..weyh,ape benda brush tu?ntok powder ke ape?ke ntok cuci muker?

    ReplyDelete
  2. ouh tu untuk brush muka while pakai facial wash. hehe. kira time ko cuci muka tu, berus pakai ni laa.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...