Sunday, February 20, 2011

Tag (3)


Nani (cousin aku yang kiut miut) tag aku untuk benda alah di bawah ni. hehe. tak sakit hati pun lah nani, suka lagi ada(!) terasa diriku begitu berharga. HAHAHA

1. When you look at yourself at the mirror in the morning, what's the first thing you say?
ish ish ish HAHA

2. How much cash do you have on you now?
hmm. around rm200

3. Favourite planet?
earth

4. Who is the 4th person on your missed call list on your cellphone?
afir

5. What is you main ringtone on your phone?
alamak. sumpah tak tahu lagu apa mama guna as ringtone ni (ouh yes, sekarang pakai phone mama, phone saya sakit)

6. What shirt are you wearing?
hehe. sekarang aku pakai baju kurung laa. semalam ada bacaan yaasin kat rumah aku, so after that terus tidur je

7. What do you label yourself?
entah la, tak reti nak label2 diri sendiri ni. label orang lain terer laa. ngee

8. Name the brand of your shoes you are currently wearing?
there are a few. tapi yang selalu pakai now selipar nose

9. Bright or dark room?
i prefer bright. tak suka gelap

10. What were you doing at midnight last night?
gaduh dengan afir ):

11. What was you last text message you received on your cell say?
bknnye sy wt bnde haram pn.. *from afir. he went tengok lumba kereta. grrr

12. What word that you say a lot?
KAN.. hihi

13. The last song you listened to?
tak ingat dah. jarang dengar lagu sekarang

14. Tag kepada?
Ana Mercury Amy Athirah Suhana

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...