Sunday, February 20, 2011

Bday Afir


  1. mak and abah afir datang amik aku kat rumah. so memang tak boleh nak demand2 nak pegi tempat lain la. behave naj, behave! heee ;P

  2. sampai dataran pahlawan, terus nak lunch! wuwu. tau laa perut masing2 kan. belum tengahari pun lagi. so, we headed to johnny's, afir's all time favourite

    time to give him the watch wuwuwu. nervous.
    he liked it! yeay!
    birthday present: watch and jersey m'sia (mama belikan) *no pic. lupa daa


    banana split ganti birthday cake huhu

  3. jalan jalan jalan

  4. kitorang pegi fish spa

    WAHAHAHA. AFIR PAKAI SOCKS PINK!!!
    teehee. at first dia taknak pergi sebab ni laaa.


  5. geli geleman woo. hehe

  6. lepas tu afir nak pergi tengok wayang. tapi alaaa, balik balik keluar gi tengok wayang. bosaan ah. so, pastu kitorang pergi reflexology foot massage. hehe

    *no pic. suasana romantic sangat hihi

  7. suppose aku ada appoinment for facial so, stopped by slimming sanctuary jap untuk tukar appoinment. heehee. suka hati aku je kan

  8. jalan jalan jalan

  9. turn mama aku pulak yang amik kitorang. haha. dah pukul 3 lebih dah time tu, mama datang pukul 4, so pergi old town white coffee minum2 makan2 (wajib! hehe. even spring roll je) sikit


huh, limited betul masa. mentang2 masing2 belum boleh drive lagi, kena la ikut masa orang yang datang menghantar dan mengambil. huhu.

sorry la afir, sangat moderate birthday awak, cake pun takde (awak yang taknak apasal?). planning awal family baby pun nak ikut kan. tapi u-know-why happened, so very sorry from all of us.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...