Sunday, February 13, 2011

30DBC - Day 16

( Your celebrity crush )

Frankly, i'm not a typical girl who get crush on celebrities of the opposite sex. that's soo not me ( i really didn't mean to cause any offence. rambut sama hitam, hati lain2 kan. sama la dengan minat). i only have crush on my boyfriend! tapi, boyfriend saya bukan celebrity hehe ;P


previously, i posted a picture of a korean celebrity whom i like his character in a drama i.e Boys Over Flower ( F4 korean version. aku dah tengok Meteor Garden version taiwan and i find the same, suka kat character hero tu. tapi suka lebih sikit kat korean version laa hehe). ouh itu Lee Min Ho. sumpah serious suka character die dlm cite tu wey! SWEET! yes, aku memang minat yang suka love stories (yang jugak selalu berangan diri tu heroin ngehehe).


sape yang belum tengok Boys Over Flower (ada ke? hihi), tengok la wey, serious best tak tipu.






memang tak menjawab soalan aku ni. huhu. nak wat cane kan. ;P

2 comments:

  1. aku pn suke jgk.. tp ak ske lg yg rmbut kuning tu. ape ntah nme die. hehe

    ReplyDelete
  2. ohhh. tu Kim Hyun Joong as Yoon Ji Hoo kan kan. hehe. adik aku pun minat tuuu. tapi putih melepak sangat wehy! tak gemar i, haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...