Friday, February 25, 2011

30DBC - Day 23


( 15 facts about you )


me :))

before ni ada dah tulis 5 facts about myself, here in this entry . siap ada 5 facts about parents, bestfriends and boyfriend lagi you! hakhak

sooo, tinggal tambah lagi 10 facts je laa. huhu. bukannya penting sangat pun. ;D
  1. tak suka texting, prefer call terus (ni yang annoyed afir sangat tuh. hehe. nasib awak la dapat girlfriend camni)
  2. pakai cincin couple sorang2 (pathetic kan? wuwu) sekarang sebab afir lost his in the accident, dalam perancangan beli yang baru ni.
  3. kebanyakan orang tak percaya aku anak sulung. ciss. how could you. punyalah independent aku ni. hihi
  4. i'm very sensitive in the inside, kadang2 TERexpress jugak sensitivity itu tapi selalunya tidaklah. haha
  5. tidak begitu penyabar, tak sesuai jadik cikgu (ask nadhrah lah, aku memang tak reti ajar dia)
  6. i'd worked twice before : as a maid kat rumah sendiri (lepas spm) and a tutor of a form4 student (after pasum)
  7. tak pernah makan lobster and very very teringin nak makan menatang tu
  8. ada bantal kesayangan (bukan bantal busuk taw!) hehe, terpaksa nyorokkan atas almari takut mama buang. HAHA *omg. embarassing ouh! hihi. tak kesah laa
  9. nama2 panggilan yang ada : najlaa, naj, jla, kakak and ***** (yang ni budak2 skolah rendah panggil. memang siut betul diorang! haha)
  10. tak suka tidur katil queen or king dengan orang lain. kalau katil queen or king tu aku conquer sorang2 lain laa

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...